Кампања „Стварамо знање“

Поводом успеха кампање „Стварамо знање“, којом је компанија Телеком Србија, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, опремила 20 информатичких кабинета у 20 основних школа широм Србије, и ове године се наставља добра пракса донирања средстава за набавку рачунарске опреме како би се ђацима олакшала настава информатике и поставили темељи за даље унапређивање знања из области информационих технологија.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је списак од 40 основних школа у Србији којима недостаје рачунарска опрема, а како ће само 20 од њих бити изабрано, организујемо онлине гласање. Гласање која школа ће освојити рачунарску опрему обавиће се на друштвеној мрежи Фејсбук на страници мтс-а  у периоду од 22.5. у 12h до 31.5.2018 у 12h. Како би одабир школа био транспарентан, желели смо да омогућимо свим грађанима да, у складу са Правилима конкурса, својим гласовима утичу на одабир школа победника. Гласање ће трајати 10 дана, а рачунарску опрему ће добити по пет првих школа са највећим бројем гласова у свакој од четири географске области којој припадају.  

Наша школа нашла се  међу потенцијалним добитницима информатичких кабинета. Позивамо Вас да својим гласовима подржите нашу школу, као и остале школе из других географских области и утичете на исход гласања. Након коначног пребројавања гласова, списак школа којима ће бити донирана средства за набавку рачунара биће познат 31.5.2018.