Aрхива за ‘Родитељи’ категорију

Одлаже се Дан отворених врата

Због погоршане епидемиолошке ситуације , ОДЛАЖЕ се Дан отворених врата, заказан за четвртак, 29.10. 2020. године!

ХВАЛА НА РАЗУМЕВАЊУ !

Дечја недеља

У оквиру Дечје недеље, која се ове године одржава под мотом „Подељена срећа , два пута је већа“ ученици наше школе упознати су са „Конвенцијом о правима детета“.

С тим у вези, они су кроз цртеже, стихове и разговоре о „Буквару дечјих права“ износили своја виђења о својим правима, али и обавезама које стоје пред њима.

Програм активности поводом Дечје недеље

Продужени боравак

Обавештавамо родитеље да ће од уторка, 15. септембра 2020. године почети са радом продужени боравак.

Неопходно је да се деца припреме за овај боравак у складу са важећим прописима и мерама превенције и заштите против ковида 19!

Директор школе, Боги Гогић

Пријем наших првака

Данас су наши ђаци – прваци , у пратњи својих родитеља , први пут упознали своје учитељице са којим ће се дружити наредне четири године. Нажалост, због тренутне ситуације проузроковане ковидом 19, изостао је свечани чин пријема јер је у први план стављена њихова безбедност.С тим у вези, поред заштитних маски и свих других мера заштите , деца су подељена у групе како би се избегле гужве као потенцијални узрочници заразе. Након упознавања , родитељима су предочени нови услови рада као и све мере заштите које ће се предузимати свакодневно у школи све док траје ова ванредна ситуација проузрокована корона вирусом.

У сваком случају, желимо им срдачну добродошлицу у нади да ће се ускоро створити повољнији услови за њихово нормално школовање! СРЕЋНО, ДРАГИ НАШИ ЂАЦИ ПРВАЦИ!😃